Leer met en van elkaar op het gebied van Portfolio Management

Portfolio Management lunch sessie

Dompel jezelf onder in de geheimen van effectief portfoliomanagement tijdens onze lunchsessies. Laat je meeslepen door inzichten van externe gastsprekers, verrijk je kennis in interactieve breakout sessies en rond af met een smaakvolle lunch en een kans om te netwerken. Grijp deze unieke gelegenheid aan om te leren, ervaringen te delen en waardevolle relaties op te bouwen.

Portfolio Management bij Rabobank

Het Portfolio Management Network biedt portfoliomanagement professionals mogelijkheden voor kennisdeling, netwerken en het opbouwen van relaties om zo hun portfoliomanagement kennis te vergroten en hun praktijk van portfoliomanagement te verbeteren. Regelmatig organiseren wij lunch sessie waarbij in een kleine en vertrouwelijke setting een onderwerp op het gebied van portfolio management verder uitgediept wordt. Iedere sessie heeft een specifiek onderwerp met daarbij behorende relevante sprekers.
gijsje-brinkman-foto

Portfolio Management bij Rabobank

Op 28 Juni is onze volgende lunchsessie en zal Gijsje Brinkman onze gastspreker zijn.
Gijsje Brinkman, een ervaren professional in portfoliomanagement, staat klaar om onze lunchsessie te verrijken met haar waardevolle inzichten.
Met een uitgebreide achtergrond in diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, retail, high-tech, leisure en overheid, heeft ze bewezen haar portfolio skills overal in te kunnen zetten.
Momenteel bekleedt ze de rol van Manager Portfolio Office Fit4Future bij Alliander, waar ze haar pragmatische aanpak en scherpe inzichten dagelijks inzet. Mis deze kans niet om van Gijsje te leren en je kennis over portfoliomanagement te verdiepen tijdens onze komende bijeenkomst.
Na de presentatie van Gijsje zullen we uiteengaan in boeiende break-out rooms, waarin je de gelegenheid krijgt om eigen ervaringen te delen en te bespreken. Het wordt een waardevolle kans om te netwerken en van elkaar te leren.
We sluiten de lunchsessie af met een heerlijke lunch verzorgd door het Indiase streetfood restaurant Diya Delft.
Ben je zelf actief betrokken bij het strategisch portfoliomanagement, draag je managementverantwoordelijkheid voor (agile) portfoliomanagement of wil je geĆÆnspireerd worden op dit onderwerp?

Ben jij (portfolio)manager, directeur, CIO, Manager ICT, Business controller, Business Line Manager, Head of PMO, Productmanager of anderszins betrokken bij het Portfoliomanagement?

Dan heten we je van harte welkom om aan te schuiven bij ons op kantoor in Delft. Wij zullen onze kennis en ervaringen delen en daarnaast is er de mogelijkheid om met elkaar te discussiƫren over portfoliomanagement. Mis het niet en schuif gezellig bij ons aan!

Programma

09:30 – 10:00 Inloop en registratie met koffie
10:00-10:15 Welkom en opening door dagvoorzitter
10:15-11:00 Sabine Scheepstra, Chapter Lead Digital transformation Rabobank
11:00-11:15 Korte koffiepauze
11:15-12:00 Break out sessies
12:00-12:15 Afronding door dagvoorzitter en start lunch
12:15-13:00 Lunchbuffet verzorgt door Dhaba Delft
09:30 – 10:00Inloop en ontvangst met koffie
10:00 – 10:15Opening
10:15 – 11:00Gijsje Brinkman, Manager Portfolio Office Fit4Future bij Alliander
11:00 – 11:15Korte break
11:15 – 12:00Break-out sessies
12:00 – 12:15Afronding
12:15 – 13:00Lunchbuffet verzorgd door Diya Delft

Wij organiseren deze community events in samenwerking met onze partner Prowareness.