Leer met en van elkaar op het gebied van Portfolio Management

Portfolio Management lunch sessie

Dompel jezelf onder in de geheimen van effectief portfoliomanagement tijdens onze lunchsessies. Laat je meeslepen door inzichten van externe gastsprekers, verrijk je kennis in interactieve breakout sessies en rond af met een smaakvolle lunch en een kans om te netwerken. Grijp deze unieke gelegenheid aan om te leren, ervaringen te delen en waardevolle relaties op te bouwen.

Portfolio Management bij Rabobank

Het Portfolio Management Network biedt portfoliomanagement professionals mogelijkheden voor kennisdeling, netwerken en het opbouwen van relaties om zo hun portfoliomanagement kennis te vergroten en hun praktijk van portfoliomanagement te verbeteren. Regelmatig organiseren wij lunch sessie waarbij in een kleine en vertrouwelijke setting een onderwerp op het gebied van portfolio management verder uitgediept wordt. Iedere sessie heeft een specifiek onderwerp met daarbij behorende relevante sprekers.

Portfolio Management bij Rabobank

Op 8 maart 2024 verwelkomen wij Rick van Benten, Lead Digital Strategy & Transformation bij PostNL, als speciale gast tijdens onze lunchsessie. Rick zal zijn waardevolle ervaringen met digitale en agile transformaties en strategisch portfoliomanagement delen, opgedaan bij vooraanstaande organisaties zoals PostNL, VodafoneZiggo, ING en Stedin. Als ervaren gastspreker weet Rick de best practices van het portfoliomanagement te presenteren, waarmee hij lange termijn ambities kan vertalen naar heldere prioriteiten en concrete producten, diensten en organisatie brede verbeteringen Daarnaast delen Rini van Solingen en Martin van Langen inzichten uit hun uitgebreide onderzoek onder meer dan 65 portfoliomanagers in Nederland. Een unieke kans om te leren van zowel praktijkervaring als diepgaand onderzoek op het gebied van portfoliomanagement.

En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de lunchsessie af met boeiende break-out rooms, waarin er ruimte is om eigen ervaringen te kunnen delen en bespreken. Een uitgelezen kans om te netwerken en van elkaar te leren.

We sluiten de lunch sessie af met een overheerlijke lunch van het Indiase streetfood restaurant Diya Delft, waarmee we deze inspirerende middag op een smaakvolle manier afsluiten.
Ben je zelf actief betrokken bij het strategisch portfoliomanagement, draag je managementverantwoordelijkheid voor (agile) portfoliomanagement of wil je geĆÆnspireerd worden op dit onderwerp?

Ben jij (portfolio)manager, directeur, CIO, Manager ICT, Business controller, Business Line Manager, Head of PMO, Productmanager of anderszins betrokken bij het Portfoliomanagement?

Dan heten we je van harte welkom om aan te schuiven bij ons op kantoor in Delft. Wij zullen onze kennis en ervaringen delen en daarnaast is er de mogelijkheid om met elkaar te discussiƫren over portfoliomanagement. Mis het niet en schuif gezellig bij ons aan!

Programma

09:30 – 10:00 Inloop en registratie met koffie
10:00-10:15 Welkom en opening door dagvoorzitter
10:15-11:00 Sabine Scheepstra, Chapter Lead Digital transformation Rabobank
11:00-11:15 Korte koffiepauze
11:15-12:00 Break out sessies
12:00-12:15 Afronding door dagvoorzitter en start lunch
12:15-13:00 Lunchbuffet verzorgt door Dhaba Delft
09:30 – 10:00 Inloop en ontvangst met koffie
10:00 – 10:15 Opening en inzichten marktonderzoek
10:15 – 11:00 Rick van Benten, Lead Digital Strategy & Transformation bij PostNL
11:00 – 11:15 Korte break
11:15 – 12:00 Break-out sessies
12:00 – 12:15 Afronding
12:15 – 13:00 Lunchbuffet verzorgd door Diya Delft

Wij organiseren deze community events in samenwerking met onze partner Prowareness.