Verbeter jouw Agile maturity, begin met meten!

Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je je aanpassingsvermogen aan veranderingen vergroten? Wil je verspilling elimineren? Begin met het meten van jouw huidige staat van Agility en ontdek hoe je jouw voorspelbaarheid en waardelevering kunt verbeteren.

Voordelen van State of Agility

Laat jouw bedrijf groeien

Breng jouw bedrijf vooruit door strategie en uitvoering op elkaar af te stemmen. Verbeter jouw vermogen om aan te passen aan veranderende markten: verkort jouw time-to-market, verhoog jouw productiviteit, verbeter jouw kwaliteit, elimineer verspilling, optimaliseer jouw processen en tools en zorg voor meer klanttevredenheid.

Verbeter kwaliteit en efficiëntie

Ontdek een data-driven en transparante manier om voorspelbaarder te worden. Leer hoe je jouw time-to-market kunt verkorten, waar je jouw processen en tools kunt optimaliseren en kwaliteit kunt inbouwen. Hoe volwassener je (Agile) teams samenwerken, hoe beter je voorspelbaarheid wordt.

Verhoog klanttevredenheid

Een van de grootste redenen om Agile binnen een bedrijf te introduceren, is het verbeteren van de klanttevredenheid, wat uiteindelijk leidt tot meer omzet. Verlies geen momentum, zorg voor een ritme om regelmatig om feedback van klanten te vragen en sneller betere producten/diensten te leveren.

Voordelen van de assessments

Verspil geen budget door simpelweg Agile te doen

Wendbaarheid is nooit een doel op zich. Krijg een data-driven inzicht in jouw organisatie, teams en rollen en krijg de juiste informatie om te ontdekken hoe je processen en tools kunt optimaliseren.

Analyseer trends en ROI van jouw transformatie

Evalueer regelmatig en gebruik de rapporten om trends te analyseren en inzicht te krijgen in de voortgang van jouw transformatie.

Bepaal groeipaden voor nieuwe rollen

Met de implementatie van Agile worden nieuwe rollen geïntroduceerd in het bedrijf. Help de vaardigheden voor deze functies te verbeteren en bied jouw mensen een data-driven groeipad.

Zet de volgende stap in jouw Agile maturity

Ben je klaar om jouw bedrijf vooruit te helpen? Verbeter afstemming, kwaliteit, efficiëntie en voorspelbaarheid bij het leveren van waarde. Laat de volwassenheid van de individuen en teams groeien en verander de cultuur van jouw organisatie. Zodat je jezelf echt kunt aanpassen aan verandering, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Begin met het meten van jouw staat van Agility en ontdek jouw sterke punten en verbeterpunten.

Product Owner

Verbeter de samenwerking in het Scrum Team en krijg meer focus op de klant en maximaliseer de waarde van uw Product. Meer weten?

Scrum Master

Krijg meer focus op de leercurve en de feedbackloop en krijg meer impact op managementniveau om belemmeringen op te lossen. Meer weten?

Agile Leadership

Wat voor leider ben jij en welke vaardigheden moet je verbeteren om de mensen binnen je organisatie te helpen? Meer weten?

DevOps 

Krijg inzicht in jouw processen en volwassenheid op het gebied van Source Code Management, Continue integratie, Testautomatisering, Release Management en nog veel meer.

Agile team

Welke vaardigheden zijn beschikbaar in jouw team en hoe werken ze samen? Ontdek persoonlijke en procesverbeteringen op teamniveau. Meer weten?

Organisatie assessment

Maak samen met onze Agile Specialisten een roadmap voor jouw transformatie. Bij dit assessment horen meerdere workshops en een concreet actieplan voor de volgende stappen..

Hulp nodig? Onze Agile Specialisten kunnen jouw helpen!

Benieuwd wat jouw State of Agility is? Onze specialisten staan klaar om jouw te helpen. Maak een persoonlijk stappenplan om jouw volwassenheid te vergroten. Wil meer weten?

      Ik geef toestemming om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken. Voor meer informatie, ga je naar onze privacy policy.*