Performance Booster: van talent naar waarde

Wat is Performance Booster?

Met Performance Booster helpen we jouw organisatie met versnellen. Met onze software breng jij jouw talent in lijn met jouw strategische plannen. Door talent aan waarde te koppelen, wordt jouw organisatie ondersteund om flexibeler te worden en sneller in te spelen op veranderingen.

Geef jouw medewerkers controle over hun groei

Door de medewerker centraal te stellen en te focussen op het creëren van waarde in een cultuur waarin mensen het vertrouwen hebben om elkaar feedback te geven en gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen, wordt de impact van menselijk talent en de empowerment van de organisatie vergroot. Laat jouw medewerker werken aan zijn/haar persoonlijke groeiplann op basis van de resultaten van de (mini)assesments en beoordelen de groei door middel van regelmatige self assesments.

Stimuleer de performance journey van jouw medewerkers

Door de digitalisering van de wereld worden rollen meer uitgesplitst en vloeiender. Werk zal eerder gedefinieerd worden in termen van vaardigheden in plaats van vaste functieprofielen. Om te kunnen blijven groeien in de strategische doelen, moeten organisaties hun medewerkers om- en bijscholen. Door de groei van je medewerkers centraal te stellen, verklein je de vaardigheidskloof en bereid je je voor op de gedigitaliseerde toekomst van je organisatie. Laat jouw medewerker controle nemen over zijn groei door regelmatige evaluatie en feedback vanuit de organisatie.

Meet de betrokkenheid van medewerkers bij jouw organisatie

Gepersonaliseerde en motiverende medewerkers ervaringen zullen niet alleen de individuele prestaties versterken, maar ook de prestaties van het team en de organisatie. Organisaties die positieve werknemerservaringen creëren, hebben 1,3 keer meer kans om hun doelen te overtreffen. (Het nieuwe mogelijk: hoe HR kan helpen bouwen aan de organisatie van de toekomst, Mc Kinsey).

Door regelmatig medewerkers betrokkenheid te meten creëer en verbeter je verbinding met medewerkers.

Benieuwd wat Performance Booster voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze consultants laten jou graag in een persoonlijke demo de tool zien.

      Ik geef toestemming om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken. Voor meer informatie, ga je naar onze privacy policy.*

        Ik geef toestemming om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken. Voor meer informatie, ga je naar onze privacy policy.*